PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Parantolan osoite


Johan Ismael
26.02.11, 11:29
file:///C:/Documents%20and%20Settings/HP_Omistaja/Ty%C3%B6p%C3%B6yt%C3%A4/osoitteet.rtf

Esterin perässä on jonkinmoinen osoite se olisi Helsingissä ehkä jossain saaressa ? Ester on palanut pienenä ja ollut koko elämänsä parantolassa. Ehkä lukee parailbyg Gammelgård, siskonkukka bor (Nikander) Hakoniska ? Mikähän tämä osoite voisi olla, gammelgård ja nikander ehkä on oikein ? En tiedä saako kuvaa auki en ole kuvia ennen laittanut tänne tekstiin.

KirsiL
27.02.11, 10:12
kuvaa ei näy, koska linkki viittaa omalle tietokoneellesi. Kirjoitusikkunan alapuolelta löytyy ainakin tätä kirjoittaessa Lisäasetukset-osio, jossa kohta Lisää tiedostoja / Hallinnoi liitteitä. Rtf-muotoinen liitteesi on sallittujen listalla.

mielenkiinnolla odotellen
Kirsi

Johan Ismael
27.02.11, 22:08
En tiedä onnkistuuko skannattu liite tulemaan perille. Siinä on sisaruksien nimiä ja nimipäiviä alhaalla osoitteita alimmainen on kyseinen Ester joka olisi kuollut 1980-luvulla sitä en tiedä varmasti.

Tuulakki
27.02.11, 23:53
Perille tuli, mutta resoluutio on kovin pieni. Lukeekohan Esterin nimen alapuolella Sockenbacka hos (Nikander)? - myöhemmin korjattu hos Hakoniska, eli lienee asunut ensin Nikanderin luona, sitten Hakoniskan... menee arvailuksi.

Gammelgårdin nimen edessä olevasta sanasta ei saa hyvin selvää. Olisikohan Tavastby? Olivatko Sockenbacka, Gammelgård ja Tavastby lähellä toisiaan? Pitäjänmäki, Vanhakartano ja Hämeenkylä? Toivottavasti joku seudun tunteva tulkitsee tarkemmin.