PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Esimerkki etäseminaarista


kkylakos
16.03.10, 14:54
Blogisyötteeseen osui tämä, joka esimerkkinä täällä toisinaan keskustellusta etäopiskelusta yms.:
http://simplicitas09.blogspot.com/2010/03/leppoisaa-seminaariosallistumista.html

Tuulakki
23.03.10, 12:46
Upea idea!

Seminaarikannua katsellessani tosin tunsin pientä pettymystä kommenttien esitystavan suhteen: yhdeltä henkilöltä oli samalla sivulla noin 10 kommenttia, useat jopa yhden rivin mittaisia! Kun tällaisia kommenttisivuja oli ilmoitettu olevan yli 700, niin niiden hallinta liukuu pois käsistä. Ilmeisesti kommenteista saa eniten irti reaaliaikaisessa katselussa. Ehkä niitä peräkkäisiä voisi teknisesti jälkikäteen jotenkin yhdistää ilman kaikkia tekstilaatikon vaatimia tiloja ja selitetekstejä kymmenine naamakuvineen? Terveisiä Quaikuun!

Korkeakoulujen kaikille avoimet (interaktiiviset) webinaarit netissä nopeuttaisivat jopa opiskelijoiden valmistumista. Eivätkä yleisesti kiinnostavat aiheet olisi huonoja vaihtoehtoja TV-ohjelmatarjontaankaan jälkikäteen esitettynä (kaikilla ei ole internetyhteyttä). Webinaarien huonompi kuvanlaatu peittoaisi helposti nykyisen surkean ohjelmanlaadun, jos aihe on mielenkiintoinen.