PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Vista/Windows 7 kokeiluversio


kaila
10.03.10, 22:23
hei,

Laitoin palvelimelle Sukuohjelmisto 2004 version joka on tehty erityisesti Vista/Winddows 7 käyttöä varten kokeiltavaksi. Tein vastaavan kokeilun syksyllä joka aiheutti ongelmia. Haluaisin tietää toimiiko tämä versio 10.3.0.0 sinun koneellasi.

Ohjelma ei (pitäisi) asentua vanhemmille Windows versioille ollenkaan. Tässä kokeiluversiossa on vain suomenkieliset valikot.

Mikäli kokeilet sitä niin kerro minulle kokeilun tulos. Ohjelma löytyy http://www.sukuohjelmisto.fi (http://www.sukuohjelmisto.fi/) sivulta.

terveisin
Kaarle Kaila

Esko Lampinen
11.03.10, 09:59
Asensin ja laitoin myös uuden sukutemplaten. Ainakin näin muutaman minuutin käytön jälkeen nopeus lisääntyi huimasti entisestä. Ei myöskään mitään asennusyllätyksiä, kuten edellisessä versiossa. Muuten näyttäisi toimivan yhtä luotettavasti kuin ennenkin. Ellei jatkossa tule niitä uudelleenkäynnistyksellä kyllä korjaantuneita koivunlehden mykistymisiä, näyttäisi kaikki nyt olevan kunnossa. Kiittäen EL

Esko Lampinen
11.03.10, 12:43
Pitempi käyttö näyttää sitten tuovan jo ongelmia. Teetin uudella versiolla wordin jälkipolviraportin. Se keskeytyi henkilöhakemiston aloittamisen kynnyksellä ilmoitukseen "Run-time error ´5`". Invalid procedure call or argument. Debuggaus vei riville: Set myCustomBar=CommandBars.ActiveMenuBar.Controls.Ite m.(TXT(TXT_MENUMAIN)_.Controls.Item (TXT_MENUANC))
Mitään en tuosta ymmärrä, mutta josko sinä ymmärtäisit ? EL

kaila
11.03.10, 13:02
Pikainen arvio tästä on, että henkilöhakemiston luonti Wordillä ei mitenkään liity tähän uuteen ohjelmaversioon. Sinä olit ottanut käyttöön sen uudemman word-mallin ja ongelma esiintyi siis raportin luonnin jälkeen kun annat wordille komennon luo henkilöhakemisto? Näin tämän tulkitsen.

Tuo word-mallihan on vielä testikäytössä. En osaa sanoa mahdollisesta "lopullisesta" versiosta.

Esko Lampinen
11.03.10, 15:34
Näin arvelin itsekin. Asensin takaisin kokeiluversion ilman sitä uutta template.exe mikäsenytolikaan. Jälkipolviraportti tuli hienosti ja hiukan nopeamminkin kuin ennen. EL