PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Johansson | Emil Arvid Vollmar Johansson vanhemmat


Bonde
21.09.07, 19:43
Emil Arvid Vollmar Johansson eli 1800-luvun loppupuolella ja 1900-luvun alussa. Hän meni naimisiin 04.10.1911 Astrid Josefina Cajander kanssa. Hän syntyi Anders Konrad Cajander ja Hilma Katarina Witting tyttärenä 18.12.1889 ja kuoli Helsingissä 22.04.1981. Emil Arvid Vollmar Johansson lähti Amerikkaan 1900-luvun alussa. Isä oli kuulema Alexander Johansson joka omisti kartanon läntisellä Uudellamaalla. Hän löytyy mahdollisesti Bergholmin sukukirjassa Mennander suvun kohdalla koska yksi nainen suvusta mainitaan olleen naimisissa yhden Alexander Johansson kanssa. Voiko kyseessä olla sama henkilö.

Olen jo vuosikausia yrittänyt löytää vastauksen siihen että oliko Emil Arvid Vollmar Johansson isä todella Alexander Johansson ja Mennander suvusta oleva naishenkilö. Tämä on epätoivoinen yritys löytää vastauksen tähän kysymykseen Suku Forumin kautta. Toivottavasti joku tietää ketkä olivat Emil Arvid Vollmar Johansson vanhemmat tai miten ihmeessä löydän vastauksen tähän kysymykseen?