PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Judén ja Bröcker


Risto Toivonen
07.12.09, 15:10
Jorma Kohonen on kysellyt vanhassa SSS:n postituslistassa Judeneita ja Bröckereitä.

http://finlander.genealogia.fi/sfhswiki/index.php/Suku_2004_03_msg00296.html

Vanha viestin sähköpostiosoite ei ole voimassa enää.
Kuka tuntee hänet, saisin häneen yhteyden sukututkimusasioissa?

JKohonen
07.12.09, 21:10
Hei, hienoa että vanhat viestiarkistot on saatu takaisin.

Avuliaan listalaisen kautta Risto Toivonen sai nykyisen sähöpostiosoitteeni ja hänelle jo alustavasti kuittasin että yhteystiedot ovat oikeat.

Tuossa Risto Toivosen viittaamassa arkistoviestissä mainitun yhden pojan, Erik Teodor Judénin tietoja ei ole saatu paljoakaan tarkennettu. Skannatuista sanomalehditä löytyy tietoa joka viittaa hänen olleen naimisissa ja pitäneen ravintolaa ja olleen siinä riennossa talousvaikeuksissa.

Erik Teodor Judenin sisarpuolista David Immanuelin, Johan Danielin ja Erik Juliuksen kuolinajat ja paikat ovat löytyneet Matti.K.Kohosen arkistoahkeroinnin tuloksen.
Jatkamme Riston kanssa Elisa Sofia Fröjdlundin, "Sohvi-tädin" perhetietojen selvittelyssä - häneltäkään ei liene elossa jälkeläisiä tänä päivänä. Eli näin lienee käynyt että maanmittari Erik Gustaf Judenin ja hänen toisen puolisonsa Augusta Ottilia Bröckerin lapsista vain Elisa Sofia sai lapsia ja hänen viidestä lapsestaan ei suku jatkunut kenestäkään.

Minut saa kiinni gmail-osoitteella.

terveisin
Jorma Kohonen