PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Gustaf Adolf Purje ent. Levison


HennaJ
16.09.07, 11:14
Vihdin kirkkoherranvirasto on tehnyt 17.10.2003 selvityksen sukututkimusta varten Gustaf Adolf Purjeesta s. 22.3.1845 Somerniemellä. Kenelle ovat sen aikanaan lähettäneet, sitä eivät tiedä. Kysyisinkin löytyykö foorumilta joku, joka tutkii tätä perhettä. Minulta saattaisi löytyä lisätietoja - toisaalta kiinnostaa, mitä joku muu on saanut selville. Suvussa kun kerrotaan tarinoita, joita en ole pystynyt todeksi selvittämään.
Pienimmistäkin tiedoista kiittäen

HennaJ

Heidi Winqvist
26.02.14, 13:25
Vuosia on vierähtänyt sitten kirjoittamasi. Olen sukua Henrik Nestor Levisonille jonka veli oli Johan Rikhard Purje ent. Levison. En tiedä oliko Gustav Adolf isä? Valitettavasti tiedän hyvin vähän tästä sukuhaarasta, mutta ehdottomasti haluan tietää lisää :)

HennaJ
24.03.14, 21:54
Hei!
Olipa hieno yllätys, kun kävin lukemassa sähköpostejani. En ole aikoihin käynyt SukuForumilla sen enempää kuin lukenut täälläolevaa vanhaa sähköpostiosoitettani.
Samasta Gustaf Adolfista on kyse. En tiedä miten täällä Forumilla olisi asiallista asioista keskustella, joten ehdottaisin, että jatkamme normaali sähköpostilla. Ilmeisesti kyseinen Gustaf ei muita kiinnosta, koska mitään en ole muilta kuullut.
Laitatko sähköpostiosoitteesi minulle jokinen . helena * gmail . com (poista kaikki välit) niin kerron, mitä tiedän. Itselläni on tietoja Gustafista taaksepäin ja tännekin päin. Mielelläni jaan tietoja ja toki otan vastaan kaikkea, mitä en ole on onnistunut selvittämään.
terv. Helena Jokinen