PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Nettiin viemättömät HisKi- tiedot


pirkko hagman
19.10.09, 18:35
Löytyykö valmista luetteloa nettiin viemättömistä seurakunnista?--
puutteellisesti/ vajavaisesti viedyistä?
Erityisen kiinnostukseni kohde on Häme.
tiedonhaluisena yst.Pirkko H:man

Riitta Roitto
21.10.09, 22:35
Löytyykö valmista luetteloa nettiin viemättömistä seurakunnista?--
puutteellisesti/ vajavaisesti viedyistä?
Erityisen kiinnostukseni kohde on Häme.
tiedonhaluisena yst.Pirkko H:man

Hei,
ihan tuollaista luetteloa ei ole olemassa,
osittain tilannetta voi tietysti päätellä tallennustilanneluettelosta.

Jos sinua kiinnostaa tarkistaminen tai tallentaminen,
olisi ehkä helpompaa viestiä sähköpostilla.

t. Riitta Roitto
HisKi projektipäällikkö
historia*genealogia.fi

pirkko hagman
22.10.09, 21:41
Kiitän, Riitta Roitto, palautteestasi.
Valitettavasti en ymmärrä mitä tarkoitat sähköpostilla viestimisellä!
Enkö tehnyt nimenomaa sitä kirjoittaessani Suku Forumin sivulle?

Kenties tiivistelmä ongelmastani on paikallaan:
Minulla Simo Erkinpka s. 1769( rk. tieto Kuru, Sammalisto) missä?, jolta puuttuu sukutausta. Olen ollut kiihkeästi, mutta tuloksetta sen jäljillä.

Simo avioitui 25.5.1795 Kurun Sammalistosta olevan Marketta Yrjöntr.:n kanssa ja kuoli jo 1.12.1799 Kurussa " under isen"

Simo oli renkinä Kurun Karjulassa, siitti poikalapsi Fredrikinkin 1792 Vappu Matintr:n kanssa ennen aviotaan Markettansa kanssa.

Erittäin otollinen ehdokas olisi Kurun Särkikoskella 14.10.1770 Erkki Yrjönpka Karjulalle ja Riitta Heikintr. Keihäsjärvelle syntyvä Simo, mutta lapsipa kuolikin muutaman kk:n ikäisenä alkuvuodesta 1771.

Erikoista kuitenkin on, että peräänkuuluttamani Simo, s. 1769, löytyi em. pariskunnan Martti, s. 7.11.1765, ja Tuomas, s. 10.12.1767 poikien keralla mm. renkinä Karjulasta ja Clara Sofia Ringbomin luota .

Kurun ja ymp. seurakuntien kast. luettelot ja rk:t olen seulonut moneen kertaan ja kierrellyt kehää suurentaen muutkin srk:t arkistossa etsiskellen ( siis HisKin mainitsemattomat)-- valitettavasti tuloksetta.
HÄTÄHUUTONI tavoitteena oli tavoittaa jokin seurakunta,etäänpääkin, joka mahdollisesti/ tod. näköisesti Hiskistä löytymättömänä ei olisi haravaani tarttunut.

Tällä hetkellä aivoituksissani on sellainenkin hypoteesi/mahdollisuus, että Erkki yrjönpka Karjula ja Riitta Heikintr. Keihäsjärvi olisivat ottaneet LÖYTÖLAPSEN oman kuolleen Simonsa tilalle:confused:. Hymiökielikin änkyttää.
ilta-aatoksin Pirkko H:man Helsingistä