PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sattuu ja tapahtuu


_eOw_
23.09.09, 19:14
Tarkistellessani tietokantaani, huomasin ysin muuttuneen neloseksi ja...

Isoisäni isoisän isän, sockensmed Abraham Hjortin veljenpoika ei olekaan Nurmijärven rosvojen kakkosmies :(. Aapon vaimo tosin on porukan perustajan sisko ja Aapon pojan appiukko juhlien pelimanni (Gustaf Fredrik Ahlqvisti ja Anders Forss, ks Ylikangas Nurmijärven rosvot), joten suhteeni rosvojoukkoon säilyvät :cool:.

Riikin Heikin (s Henrik Hjorth), rosvoporukan kakkosmiehen isä, Erik Hjort ei olekaan Abrahamin velipoika, vaikka näin oletin.
Abrahamin veljen, Erikin syntymävuosi oli merkinnöissäni 1764. Oikea vuosi olisi 1769. Tarkistamattakin on selvää, ettei kyse ole kuin omasta typografisesta virheestäni. Aapon Erik-veli poistui pahasta maailmasta 7-vuotiaana (Espoo, haudatut), joten ei hänestä mitenkään ollut Heikinkään isäksi. Ongelman on tietysti siinä, että en ole löytänyt sopivaan aikaan elossa olevaa Erkkiä (Erik Hjort) tai oikeammin Erkin esipolvia.

Erik Hjort s 30.11.1764 k 17.2.1819. Lapsia reilut puoli tusinaa.. Vaimo Anna Margareta Thomasdtr ja Ann Johansdtr (taisipa ensimmäinen olla Stina Johansdtr - tarkistamatta). Kietelevää elämää "entisenä" sotilaana.

Täten ystävällisesti ilmoitan olevani kiinnostunut kaikista mahdollisista kadonnutta koskevista tiedoista ja vihjeistä.
_eOw_