PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Kalle Seppänen, Rantasalmi


Heljä Habermann
17.09.09, 18:56
Etsin tietoja Seppäsen Kallesta. Puhuin juuri puhelimessa hänen 90-vuotiaan tyttärensä kanssa, jolle valitin sitä, että en löydä mitään tietoja hänen isästään; kiinnostukseni Kalleen johtuu siitää, että hän avioitui ukkini nuoremman siskon kanssa.
Tytär muisteli isänsä syntyneen 18.1.1887 Rantasalmella, en löydä valitettavasti mitään merkintää syntyneiden kirjasta, eli mitä nyt teen?

oivabagge
27.09.09, 20:20
Terve Heljä. Sinä voit lukea Rantasalmen kirkkoherran virastossa Rantasalmella syntyneiden mikrokortit ainakin 1900-luvun alkuun asti.
Ehkä Kalle saattaa löytyä sieltä. On siellä myös kortit sisään- ja ulosmuuttaneista samalta ajalta. Joten, jos Kalle on ollut rantasalmelainen arvioidun syntymäajan paikkeilla, niin ehkä saat tarvittavaa osviittaa mahdolliseen muuhun pitäjään. Oiva

Heljä Habermann
28.09.09, 23:43
Hei Oiva ja kiitos viestistäsi! Täytyypä taas käväistä katselemassa kirkkoherranviraston mikrofilmejä, vaikka SSHY:n kastettujen kirjoista en mitään löytänytkään. Selasin myös vähän naapuriseurakuntien kastettujen luetteloita, mutta esim. Säämingistä (joka olisi ollut suuri suosikkini) puuttuu tietysti vuosi 1887.
Muuten, satutko tietämään, missäpäin Rantasalmea on tai oli Hirvolanmäki? Sinne muutti aikoinaan isoisäni isän veli perheineen.
Terveisin Heljä

oivabagge
29.09.09, 08:42
Terve Heljä.
Epämääräinen vastaukseni on:
Isänisäsi isän veli on todennäköisesti asunut Rantasalmen Hiltulassa, koska siellä on asunut aikoinaan Hirvosia. Muita arveluja ei minulla ole.
Oiva