PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Kirjakaupan(?) toiminnasta


Helena V.
10.08.09, 11:46
Hei,

Mikä on SSS:n Kirjakaupan nykytilanne? Muistelen toiminnanjohtajan blogissaan alkukesästä kertoneen kaupan toimintojen olevan "kehittelyssä" tai jotain sinnepäin.

Tästä aivan muistamattomana, menin tuossa pari viikkoa sitten tilaamaan erään kirjan seuran "vanhojen sivujen" kautta nettilomakkeella, jonka osoite on kirjat*genealogia.fi ja se luiskahti eteenpäin aivan sujuvasti. Merkkasin hakevani kirjan kirjastosta.

Kun asiasta ei ole mitään kuulunut, tuli mieleeni, että tokkopa tilausviestini on ylipäätään mennyt minnekään - tai lukeeko kukaan enää tuohon osoitteeseen lähetettyjä viestejä?

t. Helena V.

Laardi
10.08.09, 14:15
Minulle sieltä tuli pitkän ajan kuluttua viesti, etteivät ole toiminnassa toistaiseksi. No, ehkä löydän jostain kirjastosta sen kirjan.

Olarra
11.08.09, 08:31
Muistelen toiminnanjohtajan blogissaan alkukesästä kertoneen kaupan toimintojen olevan "kehittelyssä" tai jotain sinnepäin.
Blogi taisi olla jo huhtikuussa?
http://www.genealogia.fi/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=6&Itemid=247&lang=fi&limitstart=30
t. Olavi A.