PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Tutkimuslupahakemus


HilkkaSinikka
14.07.09, 14:48
Hei!

Tietääkö kukaan, onko valmista tutkimuslupahakemuslomaketta, jolla voin hakea ko. lupaa päästä tutkimaan P-H srk keskusrekisteriin tätini jälkeläisiä. Vai sävellänkö vain itse? Tietojen saaminen kyseisestä laitoksesta kestää luvattoman kauan. Sain alla mainittua tietoa tänään ko. ksk rekisteristä.

Hilkka


"Ohjeenamme Päijät-Hämeen seurakuntien keskusrekisteriin kuuluvissa seurakunnissa on, että sukututkijan käyttöön voidaan antaa vain aineistoa, joka on kertynyt ennen vuotta 1910. Lahdessa aineistoa on vain juuri tuosta ko. vuodesta alkaen, joten tutkimusmahdollisuutta ei ole. Voitte halutessanne kuitenkin anoa erityistä tutkimuslupaa keskusrekisterin johtajalta. Teidän tulee toimittaa kirjallinen anomus, jossa yksilöidään henkilöt, joiden tietoja tarvitaan sekä maininta tiedoista, joita tarvitsette tutkimukseenne. Rekisterinjohtaja tekee asiasta päätöksen, joka on valituskelpoinen."

Laardi
14.07.09, 16:06
Ainakin maakunta-arkistoissa on valmiita lappuja tätä varten. En tiedä, saako sieltä mukaansa. Eikö keskusrekisterillä ole antaa täytettäväksi sellaista?

Sakara
16.07.09, 08:55
Voisiko ajatella että foorumiin laitettaisiin sellainen -- esim "yhdistys tiedottaa -osioon"

Luulisi ettei lomake kävisi paikkaan kuin paikkaan

Onko "tavallista" lomaketta jo foorunmissa