PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Mälkiä sukuisia etsitään.


Aiklam
02.07.09, 13:21
Onko kellään tietoja Mälkiä suvusta. Mälkiä sukua on Ruokolahdella, Antreassa, Lappeenrannassa, Rantasalmella, eniten kuitenkin Ruokolahdelta.
Me tutkimme Mälkiä sukua 1700 luvusta alkaen, ensimmäisiä hajatietoja meillä on Ruokolahden Salosaarelta 1635 lähtien. Nyt meitä kiinnostaisi
tiedot 1635 - 1700 väliseltä ajalta.
Sukuun kuuluu Suikkasia, Peltosia, Huhtasia, Kymäläisiä, Jäppisiä, Kohoja, Akkasia, Arposia, Bruus, Fräsari, Halonen, Kemppinen, Hartikainen, Hikipää, Hietanen, Miikki, Savolainen, Sikiö, Siira, Teräväinen, Vepsäläinen, Vertanen, ym. Tässä osa nimistöä joita sukuun eniten kuuluu. Kuten sanoin meitä kiinnostaisi nuo ennen 1700 luvun perheet ja niihin liittyvät tiedot, toki kaikki tiedot ovat tervetulleita. Ruokolahdella 1700 luvulla oli Tuomas Laurinpoika Mälkiä ja Antreassa oli samaan aikaan Anders Laurinpoika Mälkiä, olivatko he saman Laurinpoikia, siitä meillä ei vielä ole tietoa.
Pienetkin vinkit voivat laukaista pattitilanteen. T: Rauno

Heljä Habermann
02.07.09, 15:58
Hei Rauno!
Törmäsin eilisiltana Mälkiä-nimeen omia sukulaisiani etsiskellessäni:
Rantasalmella vihittiin 2.7.1700 Hans Arfv.s. Mällkiö ja Kirstin Hifvötär; myöhemmin "Hyvötär" muuttui "Häsättäreksi". Hiskin mukaan pariskunnalle syntyi kolme lasta, jolloin v.1711 syntyneen lapsen isän titteliksi oli merkitty "sold.", mutta en ole vielä ehtinyt sen enempää tutkailemaan, ja vaikeaa se onkin, kun on kysymyksessä Rantasalmi.
Terv. Heljä