PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : H.A.Hynninen!


einontytar
28.06.09, 20:49
Tässä taannoin siivosin ullakolla ja löysin kaiken sahanpurun alle hautautuneena ihan rytyksissä olleen öljymaalauksen, jonka oli maalannut H.A.Hynninen vuonna -48. Maalaus on valitettavasti sellaisen säilytyksen jälkeen vaurioitunut, mutta ei niin pahasti, etteikö siitä vielä ammattikäsissä kehystettäväksi asti olisi. Minua kuitenkin jäi kiinnostamaan tuo maalari. Kysyin äidiltäni, mitä hän mahtaisi tietää asiasta ja sain sen verran selville, että tämän niminen henkilö olisi mahdollisesti asunut meillä vähän aikaa. En ole netistä löytänyt mitään tietoa mikä johtaisi maalarin jäljille ja siksi kysäisen olisiko täällä kenelläkään ajatuksia. Maalaus on Lapinaiheinen.

Tämä ei nyt liity sukututkimukseen muutoin, kuin että talomme elämä ja historia kyllä kiinnostaa minua ihan yleisemminkin, siksi uskaltaudun laittamaan tämän tänne toivossa että löytyisi taustaa maalaukselle.

kkylakos
29.06.09, 07:24
Hei,

kuvataitelijamatrikkeli ei tunne nimeä
http://www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi/