PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Savon Sukututkimusharrastajat ry.


Kaija Heiskanen
26.08.07, 15:46
Syyskaudella 2007 tapahtuu Kuopiossa!

Joka kuukauden 1. keskiviikko kokoonnutaan Kuopion kulttuurihistoriallisen museon kokoushuoneeseen kuuntelemaan ja keskustelemaan erilaisista sukututkimukseen liittyvistä aiheista. Tilaisuudet alkavat klo 17.00.

Syyskuun 5. päivä käsitellään ortodoksitutkijan mahdollisuuksia ja ongelmia Venäjän arkistoissa. Aiheesta puhuu professori Tapio Hämynen.

Lokakuun 3. päivä on dosentti Teppo Viholan aiheena Rikoksen lähteistö sukututkimuksessa - kuullaan rikostapauksesta nimeltä ”Hoskarin murha Keuruulla” ja saadaan vinkkejä tuomiokirjojen käytöstä sukututkimuksessa.

Marraskuun 7. päivä on esillä ”Myyttinen metsän kuningas - karhu”. Aiheesta kertoo lehtori Eero Koponen.

Joulukuun 5. päivä juodaan torttukahvit ja katsellaan vuoden kuluessa ilmestyneitä sukukirjoja.

Joka kuukauden 2. keskiviikko alkaen klo 17.00 kokoontuu atk-kerho Seniorien ATK-yhdistys SAVONETTI ry:n tiloissa Koljonniemenkatu 2 pohtimaan sukututkimukseen liittyviä atk-ongelmia. Syyskauden ensimmäinen tapaaminen on 12.9.07.

Joka kuukauden 3. keskiviikko alkaen klo 17.00 on Pohjois-Savon maakuntakirjaston sukututkimushuoneessa SUKUSAVOTTA - kokeneet sukututkijat opastavat aloittelijoita ja samalla on mahdollisuus tutustua kirjaston sukututkimusaineistoihin. Ensimmäinen opastusilta on 19.9.07.

Lisäksi teemme yhteisen retken valtakunnalliseen sukutapahtumaan Helsinkiin 20.-21.10.07.