PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sshy:n Käyttäjätunnus


Jaana Leino
08.05.09, 08:17
Hei !

Liityin SSHY:n jäseneksi ja sain salasanan. En vain onnistu kirjautumaan sivustolle. Osaisiko joku auttaa ? Kiitos.
Terv. Jaana

PS. Lähetin kyllä viestiä SSHY:n infoon mutta vielä eivät ole vastanneet.

Viinka
08.05.09, 08:34
Huomasithan jättää salasanasta lainausmerkit pois ja tarkistaa että kirjaimet ovat oikean kokoisina. Käyttäjätunnuksen sshy taitaa tulla pienillä kirjaimilla.

Jos ei tämä auta, niin veikkaan että sitten kannattaa odottaa infon vastausta.

Sami Lehtonen
08.05.09, 08:37
Nyt viestiin on vastattu. Jotta kenellekään ei jää epäselväksi, niin Jaanan viesti tuli SSHY:n infoon tänä aamuna klo 8:48 ja vastaus lähti 9:29. Muistutan vielä, ettei SSHY:lla ole palkattua henkilökuntaa, joka kokopäiväisesti seuraisi infon sähköposteja. Siihen vastaavat vapaaehtoiset yhdistysaktiivit. Yleensä vastausaika on kuitenkin korkeintaan vuorokauden luokkaa.

Toivoisin samalla, että näitä asioita kysyttäisiin oikeasta paikasta (so. infosta) ei julkisilta keskusteluforumeilta. Onpahan saamansa salasanan joku joskus kirjoittanut sellaisenaan yhdistyksen vieraskirjaankin. Olisi myös mukavaa, jos vastausta maltettaisiin vähän odottaa.

Huomattavaa on myös, että auttamista helpottaa paljon, jos muistatte kertoa, minne yrititte, millaisen salasanan tulitte sinne kirjoittaneeksi (lukivirheet ovat yllättävän yleisiä) ja ennenkaikkea mikä oli virhe, joka siitä seurasi. On vaikeaa ratkaista salasanaa hieromalla ongelma, joka johtuu väärin kirjoitetusta osoitteesta. Virheilmoitusta ei tarvitse ymmärtää; riittää, kun kopioi siitä sen kolminumeroisen luvun sähköpostiviestiinsä.

Tällä kertaa SSHY:n pj:n ominaisuudessa