PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Gust Helin, synt 23.4.1875 Suomessa, tarkempaa paikkaa en tiedä


Anneli
07.05.09, 13:15
Onko nimi tuttu? Gust(av?) Helin asui Tacomassa (Washington) ja oli naimisissa isoäitini äidin kanssa. Tiedän hänestä vain syntymäajan, ja yritän jäljittää hänen synnyinseutujaan ja mahdollisia sukulaisiaan Suomessa. Mikäli omissa tutkimuksissasi olet törmännyt häneen, kerro mistä voisin hänen sukuaan yrittää jäljittää. Kiitollinen kaikesta avusta.

Gunnel
07.05.09, 13:57
Hei!

Oliko hän naimisissa Elsi Munneroodin kanssa? Vihitty 18.2.1905 Manhattan New York?
Tällainen tieto löytyi Family Searchista. Vanhemmat Gustaf Helin ja Hanna Wainianpää. Syntymäpaikkaa ei mainita.

terv.
Gunnel

Anneli
08.05.09, 07:16
Hei. Epäilen olevan väärä henkilö. Oletan, että Gus oli naimisissa ensin Emma -nimisen naisen kanssa, ja hänen kuoltuaan 1910 Gus meni naimisiin isoäitini äidin, Vilhelmiinan (Minnie Usassa) kanssa. Emma olisi suomalaista alkuperää, ja Emman vanhemmat sukunimeltään Aipola (?). Tosin yhtään Aipolaakaan en ole suomesta vielä löytänyt. Elsie -nimeä olen yrittänyt myös jäljittää, nimet kun tuppasivat kummasti saamaan erilaisia muotoja Amerikan puolella, mutta ancestry -tietokannasta en löydä sitäkään nimeä. Mutta kiitoksia avusta, jatkan metsästystä.