PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Wargernkarl Karl Johanipka Broström


Pekka Paavola
27.04.09, 20:08
Hei. Esi-isäni Karl Johaninpka tuli Pyhäjoen Komppaniaan 16.4.1776, jossa hänet hyväksyttiin varasotilaaksi. Hän oli synt. Tukholma 25.9.1757. Olen yrittänyt selvittää hänen isäänsä Tukholmasta. Siellä tuntuu olleen tuon sukunimisiä, mutta kuuluu olleen jo siihenkin aikaan myös monta seurakuntaa ? Miten etenisin. Terv. PPa:rolleyes:

Essimi
27.04.09, 21:30
Hei,
En ole asiantuntija näissä, mutta Tukholman kaupunginarkiston tietokannoissa on paljon kirkonkirjoja ym. Näytti joistakin seurakunnista olevan tuota ajankohtaa vanhempiakin tietoja. Sivuja selailemalla löytyy erilaisia lähteitä
http://www.ssa.stockholm.se/sv/Anvand-arkiven/

Mitään yhteishakua eri seurakuntiin ei taida olla kaupunginarkiston sivuilla, mutta nämä ovat joka tapauksessa vapaasti käytettävissä. Maksullisia tietokantoja on useampiakin, mutta niistä minulla ei ole käyttökokemusta.

Anbytarforumillakin on hyvät hakuominaisuudet ja sukunimen perusteella jaotellut viestiketjut, joita kannattaa katsoa:
http://aforum.genealogi.se/discus/

Ulla Kotinurmi
28.04.09, 15:00
IGI kortistoa kannattaisi katsoa. Sellainen on Ruotsin seurakunnistakin, tietääkseni. Mutta, jos henkilö on saanut sukunimen sotilasrulliin merkinnän yhteydessä, silloin sitä ei sukunimen avulla löydy.
t.
UllaK