PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sukututkimusta harrastava juristi!


P. T. Kuusiluoma
09.04.09, 09:36
Oletko kyllästynyt siihen, että sukututkijoiden toimintamahdollisuuksia pyritään kaiken aikaa tiukentamaan? Onko uuden väestötietolain esitys sinusta sukututkijoiden kannalta onnistunut? Epäiletkö Kouvolan hallinto-oikeuden päätöksen kiristävän tutkimusmahdollisuuksiamme? Pidätkö tietosuojalautakunnan hautakivi-päätöstä lainmukaisena?

Mikäli sinusta tuntuu, että kaikki ei ole nyt kohdallaan, tule mukaan Suomen Sukututkimusseuran juridisen jaoston toimintaan. Siellä tarvitaan nyt sukututkimusta harrastavia juristeja, jotka haluavat antaa hieman vapaa-ajastaan ja osaamisestaan yhteisten asioiden hoitamiseen.

Sukututkijoiden valtakunnallinen edunvalvontajärjestö etsii kärkikaartiinsa lakikirjansa lukeneita naisia ja miehiä, jotka tuntevat vastuuta koko sukututkimuskentästä ja ennen kaikkea joilla on rohkeutta taistella, kun sukututkijoita taas viedään kuin pässiä lahtipenkkiin.

Mikäli kiinnostuit asiasta, ota yhteys Suomen Sukututkimusseuran toiminnanjohtaja P. T. Kuusiluomaan, puh. 010 387 7902 tai pt.kuusiluoma*genealogia.fi. Älä mieti liian pitkään.