PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Keskustelu ketjujen otsikointi


Antti Järvenpää
21.03.09, 15:23
Olen lukenut keskusteluketjua http://suku.genealogia.fi/showthread.php?t=6267, jonka otan esimerkiksi sisällön ja otsikoinnin ristiriidasta.

Tätä ketjua katsellessani tulee sama ihmetys kuin Ossianilla tuolla samassa ketjussa. 11 sivua, josta perin harva kirjoitus koskee keskusteluketjun otsikkoa.

Kysynkin moderaattoreilta, onko heidän mahdollista siirtää aloitusaiheeseen kuulumattomat keskustelut omaksi keskusteluketjukseen uudella otsikolla. Näin ymmärtääkseni tehdään, jossakin foorumeilla. Nyt jos joku myöhemmin on kiinnostunut Sunniemestä, tulee hänelle etsi komennolla varmaankin tämä viitattu keskusteluketju esille, ja sitten lukija saa lukea 11 sivua tekstiä, jossa ei oikeastaan ole juuri mitään Sunniemestä.

En tarkoita tällä kommentilla, että keskustelua pitäisi tyrehdyttää, mutta kun foorumi on rakennettu otsikoille, soisi että keskustelut arkistoituisivat siten, että otsikostakin voisi päätellä, mistä ketjussa keskustellaan.