PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Tutkimustulokset esille Valtakunnalliseen Sukutapahtumaan


P. T. Kuusiluoma
18.08.07, 13:35
Tuo tutkimustuloksesi esille
Valtakunnalliseen Sukutapahtumaan!


Lokakuussa Helsingissä järjestettävä Valtakunnallinen Sukutapahtuma on Suomen Sukututkimusseuran 90-juhlavuoden päätilaisuus.

Sukututkijat, suku-, kylä-, henkilö- ym. historiateosten kirjoittajat sekä muut tutkimustuloksiaan esille haluavat yksityishenkilöt saavat Valtakunnallisessa Sukutapahtumassa suuren julkisuuden työnsä hedelmille.

Yksityishenkilöt voivat varata pöytiä Valtakunnallisen Sukutapahtuman näyttelystä edulliseen hintaan 20 € per pöytä per kaksi päivää, lisäpöytä 10 €. Sermin hinta on 10 €, mutta omien sermien käyttö on mahdollista.

Kutakin pöytää kohden tulee kaksi tuolia. Pöydän luokse on mahdollista saada sähköä ja Karjalatalolla on langaton verkko.

Näyttelyn rakentaminen tapahtuu perjantaina 19.10.2007 klo 14-20 ja lauantaina 20.10.2007 klo 7-9. Kaikkien osastojen on oltava valmiina lauantaina klo 9 mennessä.


Varaa paikkasi myös juhlaillalliselle!

Valtakunnallisen Sukutapahtuman juhlaillallinen nautitaan Karjalatalolla lauantaina 20.10.2007 alkaen klo 19.00. Buffet-illallisen hinta on 29 € (ei sisällä alkoholijuomia).


Varaukset

Valtakunnallisen Sukutapahtuman näyttelyn pöytävaraukset ja ilmoittautumiset juhlaillalliselle osoitetaan Suomen Sukututkimusseuran toimistoon joko puhelimitse numeroon 010 387 7900 tai sähköpostitse osoitteella sihteeri*genealogia.fi.


Matkat ja majoitus

Karjalatalo sijaitsee Helsingin Käpylässä osoitteessa Käpylänkuja 1. Sinne pääsee rautatieasemalta busseilla 69 (Elielienaukiolta) ja 65A (Ateneumin edestä) sekä linja-autoasemalta bussilla 65 (Kampista). Käpylässä jäädään pois Väinölänkujan pysäkillä. Tikkurilan ja Pasilan asemilla kaukojunasta voi vaihtaa paikallisjuniin I ja N, jotka pysähtyvät Käpylän asemalla.

Karjalataloa lähinnä sijaitsevat hotellit ovat Park Hotel Käpylä noin 300 metrin kävelymatkan päässä ja Holiday Inn Pasilan Messukeskuksessa, josta pääsee Käpylään bussilla 69.