PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Väännän rautalangasta


Seppo Niinioja
22.01.09, 17:25
Siltä varalta, että joku toinenkin on väärinkäsittänyt nyt suljettuun ketjuun lähettämäni oheisen viestin ja luulee minua hölmöksi, totean että se oli, tottakai vitsiksi tarkoitettu. Ei ole olemassa valtakunnankorjaajaa, joka veisi viran puolesta uudet tutkimustulokset SSS:n "Korjauksia sukujulkaisuihin" tietokantaan. Se on ihan vapaaehtoistyötä. Rohkaisen kaikkia sitä tekemään. Itsellänikin on vielä yhtä ja toista ilmoittamatta unohtunutta. Tuosta kielletystä aiheesta on kuulemma tuoretta tietoa mm. Kansallisbiografiassa.

P.S. P.S:ni on edelleen voimassa.

Seppo Niinioja


19.01.09, 17:15
Seppo Niinioja (http://suku.genealogia.fi/member.php?u=100453) http://suku.genealogia.fi/images/statusicon/user_online.gif vbmenu_register("postmenu_30056", true);
Forumin jäsen - Medlem i forumet
Liittynyt: Jun 2007
Viestejä: 637


http://suku.genealogia.fi/images/icons/icon1.gif Vs: Cajanus-Gyllenhjerta?
SSS:n kotisivun osastossa http://genealogia.fi/litt/ (http://genealogia.fi/litt/)

"Släktbok" tai "Wilskmanin sukukirja" on ensimmäinen sukujen kokoomateos, jota vielä yli 80 vuotta ilmestymisen jälkeen voi lukea huomaamatta kovin suuria virheitä. Jos Bergholmin Sukukirja vielä perustuu lähes yksinomaan toimittajalle lähetettyihin sukuselvityksiin, käyttää Wilskman arkistoja jo hyväkseen. Atle Wilskmanin (1883-1921) kuoleman jälkeen jatkoi Tor Carpelan (1867-1960) Släktbokin toimittamista. Sen seuraaja, Släktbok. Ny följd, ilmestyy vielä tänäkin päivänä.

Kohdassa "Korjauksia sukujulkaisuihin" ei ole yhtään korjausta Bergholmin Cajanus-suvun tietoihin, joten niiden täytyy olla oikeita, m.o.t.

Seppo Niinioja

P.S. Älkää hyvät modet viekö meiltä sitä tieteellisen debatin seuraamisen iloa, jonka tämän(kin) ketjun lukeminen tuottaa.