PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sukuohjelmiston käsikirja


kaila
11.01.09, 19:47
Sukuohjelmiston käsikirjan painos on myyty loppuun!

Uutta painosta ei näillä näkymin ole tulossa. Yritän lisätä ohjelman pikaohjeeseen asioita, jotka siitä puuttuu. Pikaohje löytyy myös netistä www.sukuohjelmisto.fi (http://www.sukuohjelmisto.fi) sivulla ja se seuraa ohjelman asennuksen yhteydessä myös asennettavaan koneeseen.

Olisitko halukas osallistumaan tähän kaikille ohjelman käyttäjille tarkoitettuun ohjeeseen? Mikäli tunnet ohjelman ja sinusta jokin asia puuttuu ohjelman pikaohjeesta niin oletko halukas kirjoittamaan aiheesta sivun tai ellei tämä sinulta onnistu, niin voisitko vastaamalla tähän viestiin kirjoittaa tänne mistä aiheesta olisi hyvä saada oma sivu. Ehkä sen joku muu - tai ehkä minäkin - voisi sitten kirjoittaa. Mikäli olet halukas kirjoittamaan niin ota hiukan mallia Pikaohjeen nykyisistä sivuista ja tee vastaava - tekstiä ja kuvia mahdollisine linkkeineen ja lähetä ko sivu minulle. Esim Wordillä kirjoitettuna. Minun sähköpostini on kaarle [miuku] kaila [piste] fi .

Jos sinulla on muita kehitysideoita ohjelman [pika]ohjeelle niin kerro. Erityisesti jos myös osaat niitä toteuttaa ja olet halukas osallistumaan ohjeiden kehittämiseen.

Om du vill skriva en sida på svenska tar jag den gärna emot. Jag försöker få eller översätta alla sidor både på finska och svenska. Dom viktigaste även till engelska.

kaila
12.01.09, 08:47
Lisäsin kaksi sivua pikaohjeeseen eilen.

Näkymät
LeikepöytäMuutos sivulle

TyökalutMinulla tulee kirjoittaessa valitettavasti aika paljon paino ja muitakin virheitä. Mikäli sellainen sattuu silmään niin laita vaikka yksityispostia niin korjaan.

Pikaohjehan löytyy osoitteesta http://www.sukuohjelmisto.fi/fi/index.html

Kaarle Kaila