PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Esittäytyminen!


Vesa Hänninen
28.12.08, 14:58
Tässä yks uusi "sukututkija" haluaisin tiedustella miten saisin ukistani Sakari Korkalainen s.2.9.1884 Rautavaara k. 5.7.1959. vanhemmat ja mistä on lähtösin. Olen kysellyt Rautavaaran kirkkoherran virastosta mutta ei ole kuulunut sen jälkeen mitään. Liekö väkeä vähän ja aikaa vähän tehdä muita töitä.:eek:

JaMaHa
28.12.08, 22:52
Hei!

Jos pyysit ukkisi vanhempien tietoja sukuselvityksenä kirkkoherranvirastosta, sen saaminen voi kestää kauan. Monesti virkailijat tekevät sukuselvityksiä ja virkatodistuksia muun työn ohessa, joten tietojen saamiseen voi mennä paikkakunnasta riippuen kuukausia. Kirjallisesti pyydetyt tiedot maksavat jonkun verran, mutta yleensä niistä saatavilla tiedoilla pääsee mukavasti alkuun.

Voit myös soittaa ja kysyä missä pyytämäsi tiedot mahdollisesti viipyvät.

Lisäksi voit tiedustella Rautavaaran kirkkoherranvirastosta mahdollisuutta itse päästä paikan päälle etsimään ukkisi vanhemmista tietoja. Vasta-alkajatkin pääsevät hyvin jyvälle, jos virkailijat vain suinkin ehtivät auttaa alkuun pääsemisessä.

Terv. Jaana