PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Aloittelijan ongelmia


Sukua etsin
01.04.24, 19:57
Olin onnellinen että löysin tällaisen Suku Forumin. Ensimmäinen ongelma tuli vastaan Adminin,"valvojan" tervetulo toivotuksesta. Naisena tietenkin halusin kiittää, ja naisen logiikalla, en tietenkään tiennyt minne väliin voin kirjoittaa.
Kirjoitin tietenkin siihen kohtaan, joka otti kirjaimia vastaan. Sisäinen tunne sanoi, nyt meni pieleen. Yritin poistaa sitä, en osannut. Seuraavaksi luin,Admin, valvoja kirjoitti," nyt meni väärin," en tiennyt minne pahoittelen. Toivoin että ei tullut paha ongelma.:mad: Sama ongelma tuli, kun kirjoitin toiselle aloitus- sivulle. En tiennyt miten se pitää tehdä, mutta kirjoitin vain. Siellä ei ole vuosiin käyty katsomassa , eikä kirjoittamassa. Seuraavan kerran kirjautuessani, en löytänyt aloitustani. Sukua etsin Heija. Luulin että se on aina siinä rivissä ja ajattelin että valvoja on poistanut sen, kun olen ulalla, vaikka kiinnostunut olenkin. Etsin sitä ja löysin sen Heija/ Henttonen Kanadan aloitus-sivun viestirivistä. En tiennyt että se jää sinne kun toiseen aloitukseen kirjoittaa. Kirjoittaessani asiasta sukututkialle hän ei ymmärtänyt, miksi haluan poistaa viestin. En halua, vaan kyse on siitä, että luulin että aloitukseni on aina siinä rivissä jonne on se aluksi mennyt.On hyvä ja hienoa että on sukututkijoita jotka auttavat sukututkimuksessa. Geenit ovat meissä, halusimme sitä tai emme.En ole seppä syntyessäni ja pyydän anteeksi kaikkia virheitä joihin olen pystynyt.;):D::confused:

Juha
01.04.24, 20:08
Kaikki kirjoittamasi jää tänne pysyvästi.

Aloitetaan aina vain yksi keskusteluketju samasta aiheesta. Eli jos samasta aiheesta on enemmän kommentoitavaa, niin kommentoidaan siihen jo aloitettuun ketjuun.Juha Vuorela
Suku Forumin mode

Eliisa
02.04.24, 10:03
Vuonna 2009 oli kirjoiteltu Joakim Bröckeristä. Voiko siihen keskusteluun vielä osallistua?

Olarra
02.04.24, 14:49
Ihan samalla tavalla kuin muihinkin keskusteluihin tällä forumilla. Klikkaat painiketta vastaus ja kirjoitat. Jos halua liittää sitaatin viestistä, jota kommentoit, klikkaat painiketta lainaus ja kirjoitat sen alle oman viestisi. Vanha ketju uuden viestisi kanssa nousee päivän viesteihin avaussivun yläreunaan.

Sukua etsin
02.04.24, 15:25
Ikävintä on, että sukututkija heitti mut pihalle, vaikka en halunnut edes poistaa viestejä, vaan kysyin aloituksestani, missä se on , kun se oli toisessa viestiketjussa ja en sitten pystynyt siihen kirjoittamaan. Pahastuin tietenkin, mutta tänään löysin sellasen nikin jossa joku Adminilta esitti kysymystä käyttöohjeita siis. Olisinpa huomannut sen jo aikaisemmin.´sen viestiketjun. Kun lisäsin tän viestiketjun niin mulle kirjoitettiin että ei saa lisätä. Tää tutkiminen on muutenkin niin vaikeata, että nuo kieltokommentit vaan sekoittaa kuviota. Olisi mukava tietää mitä maksaa sukututkian tutkiminen, kun se täällä on ilmaista. Jokainenhan haluaa "palkkansa" ja on myös palkkansa ansainnut. Aikaisemmin jo kiitin sukututkijoita.Luin vasta myöhemmin että mielellään niitä ei myöskään poisteta. Ymmärrettävää toki, koska suvut risteilevät ennemmin tai myöhemmin.