PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Virallinen palindromi


Eppu K
26.07.07, 13:54
Sukututkijoiden virallinen palindromi: "Ella K, olit sukua Aukusti Lokalle".

Aikoinaan tämä löytyi pitkästä palindromi-luettelosta (ehkä 5 A4-sivua) Internetistä guuglaamalla, mutta ei enää(?). Ja taisi tämän palindromin kertoa myös maisteri Frangén, Yleisradion Alivaltiosihteeri-ohjelmassa (sekä etuperin että takaperin).

Koska tuo "olit" viittaa pikemminkin pieleen menneeseen sukututkimukseen (koska uusimman sukututkimuksen mukaan Ella ja Aukusti eivät enää ole sukulaisia). Tietenkin sukulaisuus voitaisiin vahvistaa palindromilla
"Ella K, olet sukua Aukust E Lokalle", mutta koska tässä etunimen suomentaminen August-muodosta menee väkinäiseksi ja kaikkien sääntöjen vastaiseksi, voisiko joku kehittää paremman ja pitemmän palindromin sukututkijoille?

jyrkienator
26.07.07, 16:52
Tässä yksi joka ainakin allkirjoittanutta kovasti ilahduttaa.

Eila tuumi, esi-isäni, isäni, minä, mä, Leino, moni elämä niminä
siinä siis, ei muuta lie.

Erkki
26.07.07, 17:44
Yleinen kuolinsyy:

tyräsäryt.

Eppu K
26.07.07, 18:05
Mm autiotilojen syntyyn liittyy:
:p Autioitua

Heikki Särkkä
20.08.07, 09:07
Olipa kerran 1800-luvulla (aivan oikeasti) tomera vaimo, joka haki miehensä holhouksen alaiseksi liiallisen alkoholinkäytön takia. Mies oli sitten seitsemän vuotta raittiina ja vapautui naapurien todistuksen turvin anomuksesta vajaavaltaisuudestaan.

Mahtoikohan vaimo silloin sanoa: Aatto saa taas ottaa?

Nupukki
08.05.08, 15:07
Entiä mit kirjottaisin mut täs on yks,
rats live on no evil star.