PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sukututkimuskentän tulevia tapahtumia 2/2024


Tiedottaja
31.01.24, 13:45
1.2. Isälinjatutkimuksia DNA-testien avulla -etäkoulutus alkaa (https://kauppa.genealogia.fi/product/534/isalinjatutkimuksia-dna-testien-avulla)
3.2. Karjalan Liitto: Pitäjä- ja sukulehtiseminaari (https://www.karjalanliitto.fi/tapahtumat/pitaja-ja-sukulehtiseminaari-la-3.2.2024.html)
8.2. Karjalan Liitto: Hiitolan-Kurkijoen sukututkimuspiiri (https://www.karjalanliitto.fi/tapahtumat/hiitolan-kurkijoen-sukututkimuspiiri.html)
13.2. SSHY: Kirkonarkistojen yleiset ja yksityiset kuulutukset tutkimuksen aarreaittana (https://www.sukuhistoria.fi/sshy/index.htm)
13.2. Siirtolaisuusinstituutti: Maan sisäinen muuttoliike ja aluekehitys – Seinäjoki ja Etelä-Pohjanmaa -seminaari (https://siirtolaisuusinstituutti.fi/events/tutkijaseminaari-liikkeella-maan-sisainen-muuttoliike-ja-aluekehitys-seinajoki-ja-etela-pohjanmaa-13-2-2024-klo-14-00-16-00/)
22.2. Karjalan Liitto: Pitäjäesittely: Koivisto ja Salmi (https://www.karjalanliitto.fi/tapahtumat/pitajaesittely-koivisto-ja-salmi.html)
22.2. Karjalan Liitto: Hiitolan-Kurkijoen sukututkimuspiiri Loimaa (https://www.karjalanliitto.fi/tapahtumat/hiitolan-kurkijoen-sukututkimuspiiri-loimaa.html)
27.2. Karjalan Liitto: Sukututkijan päivystys Karjalatalolla (https://www.karjalanliitto.fi/tapahtumat/sukututkijan-paivystys-karjalatalolla-3.html)
28.2. Henkikirjahaun indeksoinnin infotilaisuus (https://www.genealogia.fi/henkikirjahaku/)
29.2. Kuukausikahvit: Asioiminen väestörekisteriviranomaisten kanssa (https://www.genealogia.fi/kuukausikahvit/)