Kirjaudu sisään

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Kuulutko Sukuuni -tapahtuma 7.-8.10.2023 jälleen Tennistiellä


Maija Parviainen
21.09.23, 17:36
Tervetuloa Vantaan Seudun Sukututkijat ry:n järjestämään Kuulutko Sukuuni -tapahtumaan 7.-8.10.2023.Se järjestetään koronatauon jälkeen taas vanhassa paikassa Vantaan Hiekkaharjussa osoitteessa Tennistie 1 (Vantaan ammattiopisto Varia). Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Nähtävää ja koettavaa löytyy kaikille sukuasioista kiinnostuneille, niin aloittelijoille kuin vanhoille konkareillekin. Luentoja ja tietoiskuja, näyttelyosastoja. Tarkempia tietoja tapahtuman sivuilta https://kuulutkosukuuni.com.

Ohjelmassa on molempina tapahtumapäivinä yleisöluentoja. Lauantain luennoilla käsitellään mm. Lottien henkilöhistoriallisia lähteitä sekä Suomenlinnaa varuskuntana. Sunnuntaina on aiheena historiallinen Helsingin pitäjän kirkonkylä sekä Kustaa Vaasan aikakauden hallinnollinen järjestäytyminen. Molempina päivinä on johdatus perinteisen sukututkimuksen aloittamiseen sekä sukututkimusneuvontaa ja DNA-klinikka. Tapahtumassa on kahvila ja ruokala sekä vartioitu vaatesäilytys.

Kuulutko Sukuuni -tapahtuma on Suomen suurin sukututkimus- ja sukuseuraväen kohtaamispaikka. Tapahtuma järjestetty jo 23. kertaa

Tervetuloa mukaan!
Vantaan Seudun Sukututkijat ry, https://vantaanseudunsukututkijat.com/
Kuulutko Sukuuni -tapahtuman sivut https://kuulutkosukuuni.com/ (https://kuulutkosukuuni.com)