PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Vehmaan Sukututkimuskerhon tapaaminen 16.5.2023


Hannu Numminen
10.05.23, 14:55
Vehmaalla on tammikuusta 2015 toiminut sukututkimuskerho, jonka tarkoituksena on olla avuksi sukututkimuksen harrastajille mm. antamalla toisten harrastajien vertaistukea, vinkkejä ja neuvoja - mukavaa keskustelua unohtamatta. Kerho ei nimestään huolimatta rajoitu pelkästään Vehmaalle. Kokoontumisia on noin kerran kuukaudessa.

Seuraava kokous on tiistaina 16.5.2023 kello 18-20. Paikka on Osuuspankin Vehmaan konttorin kokoustila, Vinkkiläntie 17, Vehmaan Vinkkilä. Sisäänkäynti on kadun puolelta. Tällä kertaa käymme läpi Kansalliskirjaston Sanomalehtikirjastoa ja sukututkijoiden harvoin käyttämiä kirkonkirjoja. Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Kerho on maksuton ja avoin kaikille sukututkimuksesta ja paikallishistoriasta kiinnostuneille. Kahvi- ja teetarjoilu (vapaaehtoinen pikkumaksu).

Jos et pääse paikalle kokouksiin, voit ilmoittautua sähköpostilistalle! Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen, sähköposti vakkasuku*gmail.com. Sähköpostitse saat tietoa tulevista tapahtumista, pääset mukaan käytäviin keskusteluihin ja voit tietenkin myös tehdä kysymyksiä.

Tulevista tapahtumista ja muustakin on tietoa myös internetissä, https://vakkasuku.nettisivut.fi.

Vehmaan Sukututkimuskerhon yksityinen ryhmä on Facebookissa, https://www.facebook.com/groups/421778287946909/ (edellyttää siis rekisteröitymistä Facebookiin ja sitten aluksi ryhmän ylläpitäjän hyväksymistä).