PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sukututkimuskentän tulevia tapahtumia


Tiedottaja
03.05.23, 10:18
3.5. Sukututkijan jatkokurssi: Suojeluskunta- ja Lotta Svärd järjestöt - toiminta ja lähteet (https://www.genealogia.fi/sukututkijan-jatkokurssi/)
4.5. (Tampere) Karjalan Liitto:Jyrki Tiittanen esitelmöi, Karjalan vanhat kartat ja asiakirjat sukututkimuksen apuna (https://www.karjalanliitto.fi/tapahtumat/jyrki-tiittanen-esitelmoi-karjalan-vanhat-kartat-ja-asiakirjat-sukututkimuksen-apuna.html)
4.5. Karjalan Liitto: Karjalainen sukuni -webinaari, Lea Tajakka: Vornaset ja Tolvajärvi (https://www.karjalanliitto.fi/tapahtumat/karjalainen-sukuni-webinaarisarja-kevaalla-2023.html)
6.5. Toimitilan lauantaiaukiolo (https://www.genealogia.fi/kirjasto/)
7.5. (Helsinki) Wiipuri-Yhdistys: Viipurin hautausmaat suomalaisena aikana. Yleiskatsaus ja historia (https://www.karjalanliitto.fi/tapahtumat/wiipuri-yhdistys-jarjestaa-viipurin-hautausmaat-suomalaisena-aikana.-yleiskatsaus-ja-historia.html)
9.5. Henkikirjahaun indeksoinnin infotilaisuus uusille vapaaehtoisille (https://www.genealogia.fi/henkikirjahaku/)
9.5. Siirtolaisuusinstituutti: Tutkijaseminaari - Inkeri ja inkeriläiset (https://siirtolaisuusinstituutti.fi/events/tutkijaseminaari-9-5-2023-klo-14-15-30-inkeri-ja-inkerilaiset/)
11.5. (Helsinki) Karjalan Liitto: Hiitolan-Kurkijoen sukututkimuspiiri (https://www.karjalanliitto.fi/tapahtumat/hiitolan-kurkijoen-sukututkimuspiiri-helsinki-5.html)
17.5. Sukututkijan jatkokurssi: Löysiä, loisia ja joutolaisia: Mitä tuomiokirjat kertovat maaseudun työväestön toimeentulosta 1800-luvulla? (https://www.genealogia.fi/sukututkijan-jatkokurssi/)
20.5. Toimitilan lauantaiaukiolo (https://www.genealogia.fi/kirjasto/)
25.5. Hyvä Seuran kuukausikahvit: Family Search (https://www.genealogia.fi/kuukausikahvit/)
10.6. (Helsinki) Karjalan Liitto: Oodi Karjalalle Oodi-kirjastossa (https://www.karjalanliitto.fi/tapahtumat/oodi-karjalalle-oodi-kirjastossa.html)