PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Säckinen Eerika (?) synt. 21.12.1881


JanneW
24.11.22, 22:10
Eerika tai Riikka lienee oikea etunimi, Ameriikassa taipui Ericca ja myöhemmin Rikka muotoon. Syntynyt 21.12.1881 ja vihkitodistuksessa sanotaan että Oulussa olisi syntynyt. Oulun kirjoista ei löydy joten voi olla Oulunjoki, Oulunsalo, ehkäpä jopa koko Oulun lääni. Vanhemmista ei ole mitään tietoa eikä sitä koska saapui Yhdysvaltoihin. Oregonin Portlandissa kuitenkin avioitu Naantalista liikkeelle lähteneen Antti Emil Mandellin kanssa 12.1.1912 ja esikoinen Emil syntyi saman vuoden elokuussa.

Sattuisiko osumaan kenenkään sukupuuhun, Amerikan sukulaiset haluaisivat hieman tietää äitinsä suvusta, isän sukua on jo perattu pidemmälle.
Vastaa sitaatilla Kirjoita multi-sitaatti Pikavastaus

Sen verran ollaan saatu selville ison veden takaa että olisi ollut ennen naimisiin menoa piikana Portlandissa, osoitteessa 729 Glisan street. Hänen jälkeen samaan osoitteeseen tuli piiaksi neiti Hukkonen tai Hokkanen.

Aviotodistuksessa ei ole mitään mainintaa vanhemmista, joten aika ummessa tuo tie tuntuu olevan.

Tärppäisikö kenelläkään?