PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Seuran syyskauden koulutukset on julkaistu


Tiedottaja
22.08.22, 15:38
Suomen Sukututkimusseuran syyskauden koulutukset on julkaistu. Koulutukset löydät Seuran kotisivujen Koulutus-osiosta (https://www.genealogia.fi/koulutus/), Facebook-tapahtumista (https://www.facebook.com/sukututkimusseura/events/), Jäsenviesti Jalmarista (https://www.genealogia.fi/jalmari/) ja Seuran Tapahtumakalenterista (https://www.genealogia.fi/tapahtumakalenteri/).

Syksyllä on luvassa kolme koulutuspäivää (https://www.genealogia.fi/koulutuspaivat/), jotka on jaettu kolmelle 90 minuutin pituiselle kerralle. Opi käyttämään kirkonkirjoja -koulutus on suunnattu sukututkimusta aloitteleville, kun taas Sukututkimuksen lähteillä -koulutuksessa tutustutaan sekä tuttuihin että tuntemattomampiin sukututkimuksen lähteisiin 1500-luvulta 2000-luvulle. Molemmat koulutukset pidetään etänä Zoom-alustalla ja ne ovat osallistujille maksuttomia. Lisäksi marraskuussa keskitytään sukututkimuksen tekemiseen Hämeessä FT Tiina Miettisen johdolla Sukututkimusta ja kadonneiden esivanhempien etsintää Hämeessä -etäkoulutuksessa. Kaikkiin, myös maksuttomiin, koulutuksiin ilmoittaudutaan Sukututkijan verkkokaupassa (https://kauppa.genealogia.fi/category/36/etakoulutuspaivat).

Myös suosittu Sukututkijan jatkokurssi (https://www.genealogia.fi/sukututkijan-jatkokurssi/) jatkuu syksyllä kuuden asiantuntijaluennon myötä. Luennot käsittelevät 1600-luvun kauppakomppanioiden historiaan, maanomistusriitoja, autonomian ajan sotilaita, SukuHaku-palvelun käyttöä ja isälinjan testitulosten analysointia. Sukututkijan jatkokurssin luennot suoratoistetaan Suomen Sukututkimusseuran YouTube-kanavalle (https://www.youtube.com/c/SuomenSukututkimusseura). Jatkokurssille ei tarvitse ilmoittautua ja se on kaikille osallistujille maksuton.

Lisäksi syksyllä järjestetään ruotsinkielinen seminaari (https://www.genealogia.fi/sv/seminarium/), Geneettisen sukututkimuksen teemapäivä (https://www.genealogia.fi/teemapaiva/) ja Teemalauantai (https://www.genealogia.fi/teemalauantai/). Myös Hyvän Seuran kuukausikahvit jatkuvat (https://www.genealogia.fi/kuukausikahvit/).

Kaikki Seuran kouluttajat ja luennoitsijat ovat pitkänlinjan sukututkijoita ja alansa asiantuntijoita.