PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Jäsensivuista luovutaan – Videokirjasto ja Jalmarin arkisto siirtyneet SukuHakuun


Tiedottaja
11.05.22, 08:33
Seura julkaisee uudet verkkosivut loppukeväästä 2022. Samalla luovutaan verkkosivujen Jäsensivuista ja niiden jäsentunnuksista. Tämä tarkoittaa sitä, että nyt Seuran jäsenet tarvitsevat Seuran palveluja varten vain yhdet tunnukset eli SukuHaku-tunnukset! SukuHaku-tunnukset ovat jokaiselle jäsenelle henkilökohtaiset ja ne on lähetty jäsenille sähköpostitse. Jos sinulla on kysyttävää SukuHaku-tunnuksista, otathan yhteyttä osoitteella seura*genealogia.fi.

Merimies-, Nimenmuutos- ja Kuolleeksi julistettujen tietokannat siirrettiin Jäsensivuilta SukuHakuun jo joitain vuosia sitten, mutta Jäsensivuille jäivät vielä Videokirjasto ja Jäsenviesti Jalmarin arkisto. Nyt myös ne on siirretty SukuHakuun. Videokirjastossa (https://sukuhaku.genealogia.fi/default.asp?op=Massdata&target=videokirjasto)on lähes 200 videota Seuran järjestämistä asiantuntijaesitelmistä ja koulutuksista aina vuodesta 2008 lähtien, ja uusia videoita lisätään kuukausittain. SukuHaussa voit hakea videoita esimerkiksi aihepiirin, luennoitsijan, vuoden tai tapahtuman perusteella. Katso opastusvideo SukuHaku-palvelun Videokirjaston käytöstä (https://youtu.be/O9HfoTHL_So).

Myös vuodesta 2016 lähtien ilmestyneen Jäsenviesti Jalmarin kaikki numerot ovat nyt luettavissa vuorovaikutteisina tiedostoina SukuHaussa (https://sukuhaku.genealogia.fi/default.asp?op=Massdata&target=Jasenviesti_Jalmari). Jalmarissa julkaistaan juttuja ajankohtaisista Seuraan ja sukututkimukseen liittyvistä aiheista sekä historiaan ja sukututkimukseen liittyviä artikkeleita. Voit etsiä Jalmareiden numeroita vuoden ja/tai kuukauden perusteella. Jalmarien sisällöistä löydät tietoa Seuran verkkosivuilta (https://www.genealogia.fi/jalmari).