PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Videokirjaston kuulumisia!


Tiedottaja
22.03.22, 11:25
Suku 2022 -tapahtuman esitelmät ovat nyt katseltavissa Seuran Videokirjastossa osoitteessa genealogia.fi/suku-2022--videot (https://www.genealogia.fi/suku-2022--videot). Videokirjaston löydät osoitteesta genealogia.fi/videokirjasto (https://www.genealogia.fi/videokirjasto). Videokirjasto kuuluu Seuran jäsenetuihin ja vaatii kirjautumisen Jäsensivuille verkkosivuston oikeasta yläkulmasta. Tunnukset löydät Genoksen osoitetarrasta tai Digi-Genoksen sähköpostiviestistä. Voit myös tutustua Videokirjaston sisältöön temaattisen sisällysluettelon avulla osoitteessa genealogia.fi/videokirjaston-temaattinen-sisallysluettelo (https://www.genealogia.fi/videokirjaston-temaattinen-sisallysluettelo).

Kevään aikana Seurassa toteutetaan monia verkkopalveluiden päivityksiä ja yksi niistä liittyy myös Videokirjastoon. Videokirjasto nimittäin siirtyy SukuHakuun! Osa vanhemmista videoista on jo SukuHaussa (sukuhaku.genealogia.fi (https://sukuhaku.genealogia.fi), pudotusvalikossa Rajaa hakua aineistojen mukaan -> Videokirjasto-> Mene suoraan aineistoon -> Videokirjasto). SukuHaussa videot ovat haettavissa luennoitsija, luennon otsikon, aihepiirin, tapahtuman, vuoden ja esitelmätyypin mukaan.

Mukavia katseluhetkiä!