PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Tee ansiomitaliesitys


Tiedottaja
19.01.22, 14:37
Suomalaisen sukututkimuksen ansiomitali voidaan myöntää henkilölle tai yhteisölle tunnustuksena sukututkimuksen hyväksi tehdystä ansiokkaasta työstä.

Kyse voi olla pitkäaikaisesta ja aktiivisesta toiminnasta sukututkimusyhdistyksessä tai sukuseurassa esimerkiksi vapaaehtoistoimijana tai luottamustehtävissä. Ansiomitali voidaan myöntää myös suku- ja henkilöhistorian tutkimuksessa osoitetuista ansioista.

Suomalaisen sukututkimuksen ansiomitalin myöntämisestä päättää esityksestä Suomen Sukututkimusseuran hallitus. Esityksen voi tehdä kuka tahansa eikä esittäminen tai saaminen edellytä Suomen Sukututkimusseuran jäsenyyttä.

Esitys ansiomitalin myöntämisestä lähetetään sähköpostitse toiminnanjohtaja P. T. Kuusiluomalle osoitteella pt.kuusiluoma*genealogia.fi. Esityksen tekijä sitoutuu maksamaan myönnetystä ansiomitalista lunastusmaksun 100 €.

Ansiomitaliesityksiä voi tehdä pitkin vuotta, mutta ne on jätettävä Suomen Sukututkimusseuralle vähintään kaksi kuukautta ennen suunniteltua luovutusajankohtaa.

Lue lisää ansiomitaliesityksestä ja tutustu aiempiin mitalin saajiin osoitteessa https://www.genealogia.fi/ansiomitali