PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Jäsenmaksulaskutus on alkanut!


Tiedottaja
12.01.22, 13:51
Seuran jäsenmaksulaskutus vuodelle 2022 on alkanut viime viikolla. Kaikkien jäsenten laskuja ei lähetetä samalla kertaa eli laskuja tipahtelee sähköposteihin ja postiluukkuihin seuraavien viikkojen aikana. Jäsenmaksu on tuttu 39 € Digi-Genoksella tai 44 € paperisella Genoksella.

Suurin osa jäsenmaksulaskuista tulee sähköpostitse siihen osoitteeseen, joka Seuran jäsentiedoissa on, joten tarkkailethan sähköpostiasi ja myös sen roskapostikansiota. Laskun lähettäjä on noreply*apix.fi ja viestin otsikko "Suomen Sukututkimusseura jäsenlasku" ja laskunnumero.

Jos sinulla on kysyttävää laskusta tai laskua ei kuulu, otathan yhteyttä osoitteella seura(a)genealogia.fi. Huomaathan, että voit myös tilata Seuran laskun e-laskuna suoraan verkkopankkiisi.

Seuran jäsenenä saat etuja ja säästät! Genoksen lisäksi saat Jäsenviesti Jalmarin, pääset katsomaan esitelmävideoita ja koulutustallenteita maksutta sekä saat alennusta Seuran koulutuksista ja julkaisuista!