PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Vehmaan Sukututkimuskerhon tapaaminen 30.11.2021


Hannu Numminen
16.11.21, 11:21
Vehmaalla on tammikuusta 2015 toiminut sukututkimuskerho, jonka tarkoituksena on olla avuksi sukututkimuksen harrastajille mm. antamalla toisten harrastajien vertaistukea, vinkkejä ja neuvoja - mukavaa keskustelua unohtamatta. Kerho ei nimestään huolimatta rajoitu pelkästään Vehmaalle. Kokoontumisia on noin kerran kuukaudessa.

Seuraavassa tapaamisessamme tiistaina 30.11.2021 kello 18-20 Tuija Rantanen kertoo Kalannissa vaikuttaneesta Johan Wilhelm Lodesta - Vänrikki Stoolin tarinoiden Ukko Loden veljestä - ja hänen suvustaan. Paikka on Osuuspankin Vehmaan konttorin kokoustila, Vinkkiläntie 17, Vehmaan Vinkkilä. Sisäänkäynti on kadun puolelta. Tervetuloa mukaan!

Kerho on maksuton ja avoin kaikille sukututkimuksesta ja paikallishistoriasta kiinnostuneille. Kahvi- ja teetarjoilu (vapaaehtoinen pikkumaksu).

Jos et pääse paikalle kokouksiin, voit ilmoittautua sähköpostilistalle! Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen, sähköposti hannu*numminenhannu.fi. Sähköpostitse saat tietoa tulevista tapahtumista, pääset mukaan käytäviin keskusteluihin ja voit tietenkin myös tehdä kysymyksiä.

Tulevista tapahtumista ja muustakin on tietoa myös internetissä, https://vakkasuku.nettisivut.fi.

Vehmaan Sukututkimuskerhon yksityinen ryhmä on Facebookissa, https://www.facebook.com/groups/421778287946909/ (edellyttää siis rekisteröitymistä Facebookiin ja sitten aluksi ryhmän ylläpitäjän hyväksymistä).