PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Numero lastenkirjassa nimen perässä?


Wiljami
18.10.21, 14:08
Joissakin lastenkirjoissa on vanhemman nimen perässä numero. Sillä kait viitataan johonkin sellaiseen paikkaan, josta löytyisi lisätietoa. Mihin se viittaa/opastaa? Linkin osoitteessa mm. kuvassa 195 näkyy esimerkkejä. Kiitos!


https://www.sukuhistoria.fi/sshy/sivut/jasenille/paikat.php?bid=9198

karisalm
18.10.21, 14:22
Hei

Nro viittaa rippikirjaan esim tuo ylimmäinen nro 75 löytyy rippikirjan aakkosista Ruotsalaisen kohdalta nrolta 75 https://www.sukuhistoria.fi/sshy/sivut/jasenille/paikat.php?bid=5306&pnum=289 jossa taas viittaus lastenkirjan sivuun ja numeroon.

Wiljami
18.10.21, 15:11
Kokeilin etsiä perhettä saman ajan rippikirjasta tuon ohjeen mukaan, mutta jokin mättää. En löydä perhettä rippikirjan aakkosista (aakkosellisista) tuota numeroa käyttäen, en ainakaan sshy:n sivuilta. Sukunimen perusteella haku on kovin summittaista. Olen etsimässä Robert Ryhäsen perhettä, joka kyseisellä lastenkirja-aukeamalla.
Tarkoittaako sittenkin tulevaa rippikirjaa, jota ei ole vielä julkaistu digitoituna? Jos löytyy jo digitoiduista, missä Robertin perhe mahtaa olla tuota lastenkirjan numeroa hyväksi käyttäen?

Wiljami
18.10.21, 15:27
Jo löytyi ainakin tässä tapauksessa. Tieto auttaa vain, kun on jo avannut varsinaisen rippikirjasivun, luonnollisesti niin. Ja jospa tuosta neuvosta jatkossa hyötyisi enemmänkin, aika näyttää. Kiitos!