PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Geni


KRH
02.10.21, 11:56
https://www.geni.com/people/Liisa-Sepponen/6000000010941876428
Liisa Yrjöntytär Sepponen on syntynyt Kuortaneella vuonna 1698 ja hänellä on vuonna 1757 syntynyt lapsi Anna. Yritin lähettää ylläpitäjälle viestiä. Ei onnistu, kun en ole Genin käyttäjä. Olen silloin tällöin aikaisemminkin lukenut Genistä mahdottomia sukulaisia ja muita virheitä, mutta en ole päässyt laittamaan korjausta ylläpitäjille. Virheiden suuri määrä viittaa vakaviin puutteisiin ohjelmistossa. https://www.geni.com sukuohjelmisto ei tee perustarkastuksia, mikä yksin selittää monia virheitä.

Juha
02.10.21, 18:16
Geni EI ole mikään ohjelmisto, vaan alusta sukutietojen esittämiselle. Samalla tavalla kuin mikä tahansa alusta eli internet-sivusto tai kirja tahi muu sukujulkaisu, se sisältää myös virheitä.

Sille ei voi mitään, koska harrastajia on monentasoisia ja me kaikki teemme myös inhimillisiä virheitä.

Kannattaa vain ohittaa tuollaiset asiat, ne korjaantuvat Genin käyttäjien kautta aikanaan. Tämä on jo tapahtumassa, sillä huomautuksiin on jo laitettu tästä noottia. En itse pysty tätä korjaamaan, koska olen Genin ilmaiskäyttäjä. Sukuyhteyksiä voi katkaista ja muuttaa vain Pro-version käyttäjä.

Vaihdan tämän nyt eri alaforumille, koska tämä ei koske millään tavalla Sukuohjelmistoa.

KRH
02.10.21, 19:22
Kiitos, että siirsit keskustelun oikealle osastolle. En ollut huomannut, että yhdellä sukututkimusohjelmalla on oma osasto.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Sukututkimusohjelma kertoo, että
Geni on Internet-sivustolla toimiva sukututkimusohjelma.