PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Kuulutko Sukuuni -verkkotapahtuma 9.-10.10.2021


Maija Parviainen
11.09.21, 09:54
Tervetuloa Vantaan Seudun Sukututkijat ry:n järjestämään Kuulutko Sukuuni -verkkotapahtumaan 9.-10.10.2021. Nähtävää ja koettavaa löytyy kaikille sukuasioista kiinnostuneille, niin aloittelijoille kuin vanhoille konkareillekin. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy, mutta osallistujien on rekisteröidyttävä ennakolta. Tarkempia tietoja verkkotapahtuman sivuilta (https://kuulutkosukuuni.com/).

Luentoja ja tietoiskuja (https://kuulutkosukuuni.com/ohjelma/) sukututkimuksen aloittamisesta sekä aihepiireistä oppivelvollisuus 100 vuotta, suomalainen sanomalehdistö 250 vuotta, geneettinen sukututkimus sekä käsinkirjoitetun tekstin automaattinen tunnistaminen. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen (https://kuulutkosukuuni.com/naytteilleasettajat/) päättyy 15.9.

Kuulutko Sukuuni -tapahtuma on Suomen suurin sukututkimus- ja sukuseuraväen kohtaamispaikka. Tapahtuma on järjestetty jo kaksikymmentä kertaa, useimmiten Vantaan Hiekkaharjussa Tennistiellä.

Tervetuloa mukaan!
Vantaan Seudun Sukututkijat ry, verkkosivut (https://www.vantaanseudunsukututkijat.net/)

Maija Parviainen
04.10.21, 11:31
Muistutan, että Kuulutko Sukuuni -verkkotapahtuman osallistujien ilmoittautumisaika päättyy perjantaina 8.10.2021 kello 12. Ilmoittautuneille lähetetään sen jälkeen osallistumislinkki. Lisätietoja tapahtuman verkkosivuilta (https://kuulutkosukuuni.com/ilmoittautuminen-kuulutko-sukuuni-tapahtumaan/).