PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : .wysiwyg etc. -- mitä ihmettä?


Merja Ylismäki-N
29.09.08, 14:15
Viestien alkuun ja loppuun tulee toisinaan tällaista: .wysiwyg { background-attachment: scroll; background-repeat: repeat; background-position: 0% 0%; background-color: #f5f5ff; background-image: none; color: #000000; font-family: Verdana, Arial, Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: 400; font-size: 10pt; line-height: normal } p { margin: 0px; } Miksi? Javascriptin kytkeminen pois päältä korjasi asian, mutta vika linee kai foorumisoftassa, vai? Lisäksi tekstin joukkoon ilmaantuu kaikenlaista ylimääräistä, kuten tähtiä (*) jne. Onko muilla vastaavia ongelmia?

admin
29.09.08, 15:18
Viestien alkuun ja loppuun tulee toisinaan tällaista: Miksi? Javascriptin kytkeminen pois päältä korjasi asian, mutta vika linee kai foorumisoftassa, vai? Lisäksi tekstin joukkoon ilmaantuu kaikenlaista ylimääräistä, kuten tähtiä (*) jne. Onko muilla vastaavia ongelmia?
Vilkaisin hiukan viestiarkistossa ja wysiwyg -merkkijonoja löytyy ainoastaan lähettämissä viesteissä ja jatkoviesteissä jossa on käytetty quote -menetelmää.
Viestien alussa tullut merkkijono on peräisin ns. CSS määrittelystä mutta nopea vilkaisu kertoo ettei se ole suora kopio foorumisoftan käyttämästä CSS määrittelystä.
Ja kirjoitit että JavaScriptin poiskytkeminen auttoi?? Toivottavasti kone ei ole saanut syysflunssan?

Onko muille tullut vastaavanlaisia ongelmia vastaessaan viesteihin?

Hasse