PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Löytyykä Dna-testin sukua


Tesurakk
07.10.20, 16:38
Sukututkimukssa sain Dna - testituloksen ( 6,5% ), joka kertoisi etsimäni ukin suvun löytyneen. Vahinko vain, mutta ko. henkilö ei varmaan halua olla yhteydessä minuun. En löydä suvun henkilöitä: Matti Hakulinen 1896 - 1974 ja vaimonsa Aino Asikaisen suvusta tietoa ( 1909 - 1988 ). Vaikuttaa siltä, että tämän pariskunnan läheltä löydän vastauksen, jos vain löydän heidät.

Pirkko V
07.10.20, 17:41
Testi on ilmeisesti tehty My Heritagessa (ilmoittaa prosentin). Alle 6 kk vanhan MH-testin voi ilmaiseksi siirtää Family Tree DNAlle ja lisätyökalut (mm. hyödyllinen kromosomiselain) maksavat 19 dollaria. https://learn.familytreedna.com/imports/transfer-autosomal-ancestry/family-tree-dna-family-finder-transfer-program/ Valitse New Customers. Siirto kestää muutaman päivän. Pane sp:ssa tuleva Kit-numero ja salasana talteen, niiden avulla voit sitten kirjautua sivulle. - Siellä saat lisää osumia, aika usein sukupuitten ja /tai sukunimilistojen kanssa.
Uuden sukulaisen tulo perhepiiriin voi olla yllättävä asia ja vastauksen kirjoittaminen voi mietityttää. Kirjoita vähän ajan päästä uudelleen. Voi myös olla, ettei tämä ole huomannut katsoa My Heritagen sisäistä postilaatikkoa.

Tesurakk
07.10.20, 17:51
Kiitos vastauksesta. My Heritage, jossa havaitsin henkilön ( nimi on tiedossa ) käyneen profiilissani. Nuo henkilöt löytyvät hänen suvustaan, mutta vain he. Yritän löytää ihmisiä, jotka haluaisit myös tuntea sukulaisensa, siis myös uudet.