PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Juho Kanninen, Vesanto


Taru63
27.12.19, 16:22
Juho Juhonpoika Kanninen Wesamäen kylästä, Vesannolta kuoli v. 1922. En tiedä milloin on syntynyt. Hänellä oli vaimo Iita, joilla oli lapset: Toivo (s. 1910), Eino, Juhani ja kahdet kaksoset, jotka kuolleet pienenä. Sain nämä toiset kaksoset tietoon Vesannon kirkonkirjoista mutta toisista ei tietoa. Iita ja Juho Juhonpoika Kanninen on haudattu Vesannolle.

Sen tiedän että Juho Juhonpojan isä oli Juho Kanninen, mutten tiedä hänen vaimoaan, enkä mm. Iitan syntymäaikaa ja vanhempia.

Iitalla oli ennen avioliittoa Juho Juhonpoika Kannisen kanssa, yksinäinen lapsi Uuno Pääkkönen. En tiedä Uunostakaan muutakuin että hänellä on 2 poikaa Seppo ja Pentti. Pentti elää (joku hyvä juoksija). Seppo kuollut.

Kun selasin mm. Hiskiä oli siellä Wesamäessä Eeva Kanninen, kuollut 1896 punatautiin ja hänen tiedot oli Juho Juhonpojan kaksosten tietojen yllä. Käsitin että tämä Eeva olisi asunut samassa talossa mutta oliko hän Juhon äiti?

Olisin todella kiitollinen vinkeistä.

Taru63
27.12.19, 18:13
Taisinkin päästä jäljille kun tarpeeksi kaivelin tuota Eevan taustaa.