PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sukuohjelmisto 2004/Genealogy.dotm


Harry Herlin
19.09.19, 09:25
Kari moi,

Asensin Wdmalli 10.6.9.8 (ja jopa S2004 uudestaan ja sitten Wdmalli uudestaan). Käytän Word 2016 / Office 365. Kun avaan Genealog.dotm saan avatuksi Asetukset mutta Jälkipolvi täppä valittaa: Microsoft Visual Basic / Körfel nr. 9 / Indexet är utanför intervall.
Kokeilin monella eri henkilöllä, kun sillä ensimmäisellä oli melkein A4n kokoinen tekstiosio. Minullahan oli ennenkin, jokin vuosi sitten, ongelmia tulostuksen kanssa.
Pari pientä lisäihmetystä: ilmeisesti Genealog.dotm piilottaa työkalut ja ne pitää erikseen ottaa esiin yläoikealta, jos niitä haluaa nähdä koko ajan. Miksi genealog.dot tiedosto ilmaantuu takaisin vaikka sen poistaa?

Parhain syysterveisin,
Harry.

Kari Luukka
20.09.19, 08:41
Hei!
Kun Sukuohjelmisto 2004 -ohjelmaa asennetaan, niin tulee huomioida ohjeissa mainittu valinta, mitä asennetaan (Valitse asennettavat osat). Valintaa Sukuohjelmisto ja Word-malli, ei tule käyttää, vaan valita listasta Sukuohjelmisto. Tämä siitä syystä, että Genealog.dotm -mallin asennustiedosto WdMalli setup on erillinen tuote joka tehdään "toisella" WdMalli -asennuskierroksella. Jos näin ei tehdä, asentaa Sukuohjelmisto asennusohjelma myös tuon genealog.dot mallin joka ei ole yhteensopiva uudempien tuotteiden kanssa.

Siis poista molempien asennus Käynnistä-Asetukset-Sovellukset ikkunan kautta ja asenna uudelleen - Ensin sukuohjelmisto 2004 (ilman Word-mallia), joka käynnistetään ja sen jälkeen asennetaan WdMalli.

Genealog.dotm piilottaa Sukuohjelmisto valikon Työkalut-ryhmän vain jos rekisteröinti ei ole oikein.

Jos kuitenkin valitset (yläoikealta Valintanauhan näyttöasetukset) ja saat Sukuohjelmisto -valikon esille, niin näkymättömyys ei johdu Genealog.dotm ohjelmasta, vaan Word-ominaisuudesta. Käynnistä Word-ohjelma (ilman Genealog.dotm'ää) ja valitse Valintanauhan asetuksista valinta, Näytä välilehdet ja komennot, sulje Word. Tämän jälkeen voit käynnistää Genealog.dotm mallin, jolloin Sukuohjelmisto-valikko pitäisi näkyä komentoineen.

Jos ongelmat eivät poistu, niin voidaan katsoa Etähallinnalla (Pikaopastus) mikä on vialla.

Syksyn jatkoa

Harry Herlin
20.09.19, 10:11
Kiitos Kari,
Olin itse asentanut vanhan genealog.dot tiedoston S2004 asentaessani. Nyt poistin S2004 ja Wdmalli ja palautin ne yksitellen kuten neuvoit. Mutta sama ajovirhe 9 tuli heti kun painoin Jälkipolvi-raporttia, kun oletustietokanta oli asennettu sillä "Valitse" täpällä.
Soitellaan ja sovitaan etäapu,
Harry.