PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Vehmaan Sukututkimuskerhon tapaaminen 11.6.2019 sekä kesäretki 6.8.2019


Hannu Numminen
03.06.19, 12:22
Vehmaalla on tammikuusta 2015 toiminut sukututkimuskerho, jonka tarkoituksena on olla avuksi sukututkimuksen harrastajille mm. antamalla toisten harrastajien vertaistukea, vinkkejä ja neuvoja - mukavaa keskustelua unohtamatta. Kerho ei nimestään huolimatta rajoitu pelkästään Vehmaalle. Kokoontumisia on noin kerran kuukaudessa.

Seuraavassa tapaamisessamme tiistaina 11.6.2019 Dna-sukututkija Paavo Salonen kertoo, miten sukututkimusta voidaan täydentää dna-testeillä. Paikka on Osuuspankin Vehmaan konttorin kokoustila, Vinkkiläntie 17, Vehmaan Vinkkilä, kello 18-20.

Kerho on maksuton ja avoin kaikille sukututkimuksesta ja paikallishistoriasta kiinnostuneille. Kahvi- ja teetarjoilu (vapaaehtoinen pikkumaksu). Tervetuloa!

Vehmaan Sukututkimuskerho järjestää tänäkin vuonna, 6.8.2019, kesäretken linja-autolla Vehmaalta ensin Auran Koskipirttiin ja Museotaloon, josta lounaan jälkeen matkaamme Sarka-museoon ja sieltä iltapäiväkahvien jälkeen Kanta-Loimaan kirkkoon, josta takaisin Vehmaalle. Opastukset Koskipirtissä/Museotalossa ja Sarka-museossa, ehkä Kanta-Loimaan kirkossakin. Alustava hinta on 25 euroa / henkilö, lopullinen hinta riippuu lähtijöiden määrästä. Lounas ei kuulu hintaan.

Jos et pääse paikalle kokouksiin, voit ilmoittautua sähköpostilistalle! Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen, sähköposti hannu*numminenhannu.fi. Sähköpostitse saat tietoa tulevista tapahtumista, pääset mukaan käytäviin keskusteluihin ja voit tietenkin myös tehdä kysymyksiä.

Vehmaan Sukututkimuskerhon suljettu ryhmä on Facebookissa, https://www.facebook.com/groups/421778287946909/ (edellyttää siis rekisteröitymistä Facebookiin ja sitten alkuun ryhmän ylläpitäjän hyväksymistä).