PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Sukupuu paperille


finpeter
18.05.19, 17:34
Käytän myhe ja fam ohjelmia. Jotta tulokset eivät häviäisi bitteinä avaruuteen, haluaisin tulostaa sukuun paperille. Vain esipolvet ja 12-14 sukupolvea. Sedät ja tädit saa jäädä. Millä ja miten tehdä?

Leevi A
05.11.20, 18:02
Jos oikein ymmärsin tarkoituksesi, niin eihän se onnistu millään. Esivanhempien lukumäärä kasvaa kakkosen potensseissa sukupolvien mukaan. Esimerkiksi sinusta 10. sukupolven esivanhempia pitäisi olla 1024 henkilöä. Miinus sukulaisavioliitot, mutta niistä se sekaannus vasta syntyykin. Minkä kokoiselle paperille saat ensinnäkin sopimaan nuo 1024 henkilöä, heidän lapsensa 512 henkilöä jne?

Kokeile vaikka piirtää sellainen puu paperille niin huomaat itsekin, miten siinä käy. Muutama sukupolvi onnistuu, mutta pian tulee ahdasta ja sekavaa ja sitten ei onnistu enää millään.

automatti
06.11.20, 09:20
Hei
Itse käytän vanhaa Juuret ohjelmaa. Siitä tuollaisen sukupuun pystyy suoraan tulostamaan, koska se osaa jakaa puun osiin ja tulostaa osat erillisille arkeille.

t. Automatti