PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Vs: Teemapäivä


Onerva
04.09.08, 13:54
Toiminnanjohtaja Kuusiluoma
"Sukututkimusjuridiikan teemapäivästä. Tilaisuudessa tarkastellaan uuden väestötietolain esitystä sukututkijan kannalta sekä paneudutaan tuoreiden käytännesääntöjen näkökulmasta aihepiiriin sukututkija ja henkilötietolaki.

Tilaisuudessa pitää esitelmän myös tietosuojavaltuutettu Reijo Aarnio.

Teemapäivän päätteeksi keskustellaan tietosuoja-asioiden vaikutuksesta sukututkijoiden työhön."

Meille kehä 3:n ulkopuolella oleville myös ainakin referoitu pala tuota tilaisuutta!
Ei liene mahdotonta nykyisellä tiedon tallennus- ja siirtoaikaudella.

Onerva

Juha
04.09.08, 14:14
Tarkoituksemme on videoida teemapäivän luentoja. Nämä tallenteet tulevat Suku Forumin kautta nähtäville samalla tavalla kuin viime keväisen Lapuan Sukututkimuspäivien esitelmät.

Videointi ei kuitenkaan pyöri pelkästään nykyisin resurssein. Tarvitsemme jatkuvasti innokkaita vapaaehtoisia pääkaupungista ja ympäri Suomea huolehtimaan Suomen Sukututkimusseuran järjestämien luentotilaisuuksien ja muiden tapahtumien tallentamisesta.


Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä osoitteella webmaster (at) genealogia.fi



Suomen Sukututkimusseura
Juha Vuorela
webmaster

Sami Lehtonen
04.09.08, 18:51
Mä voin tuoda kameran ja jalustan, jos sulla on tyhjiä nauhoja tai ehdit niitä hankkia. Alkupuolen päivästä voin kuvatakin, mutta paneelin ajan joku muu joutuu hoitamaan nauhojen vaihdon.

Sariainen
04.09.08, 19:48
Mä voin tuoda kameran ja jalustan, jos sulla on tyhjiä nauhoja tai ehdit niitä hankkia. Alkupuolen päivästä voin kuvatakin, mutta paneelin ajan joku muu joutuu hoitamaan nauhojen vaihdon.

Olisi todella kiva juttu jos saatte sen videoinnin onnistumaan. Muuten jää tärkeät tiedot kuulematta. Täällä Hämeen rajamailla. Lapuan videoita oli ihan mukava katsella ja kuunnella. Aivan kuin olisi ollut itsekin mukana. :D:
Terv. SARIAINEN :rolleyes:

Juha
04.09.08, 21:20
Näillä näkymin homma onnistuu, kiitos Samin :)



Juha