PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Vehmaan Sukututkimuskerho kokoontuu 19.2.2019


Hannu Numminen
12.02.19, 12:57
Vehmaalla on tammikuusta 2015 toiminut sukututkimuskerho, jonka tarkoituksena on olla avuksi sukututkimuksen harrastajille mm. antamalla toisten harrastajien vertaistukea, vinkkejä ja neuvoja - mukavaa keskustelua unohtamatta. Kerho ei nimestään huolimatta rajoitu pelkästään Vehmaalle. Kokoontumisia on noin kerran kuukaudessa.

Seuraavassa tapaamisessamme tiistaina 19.2.2019 Raimo Oksanen kertoo harvinaista tietoa Munsalasta kotoisin olleesta Runar Holmströmistä, jota epäiltiin yhä selvittämättömästä Tulilahden kaksoismurhasta Heinävedellä vuonna 1959. Raimo kertoo myös munsalalaisista Ryss/Rytz- ja Nyby-suvuista. Paikka on Osuuspankin Vehmaan konttorin kokoustila, Vinkkiläntie 17, Vehmaan Vinkkilä, kello 18-20.

Kerho on maksuton ja avoin kaikille sukututkimuksesta ja paikallishistoriasta kiinnostuneille. Kahvi- ja teetarjoilu (vapaaehtoinen pikkumaksu). Tervetuloa!

Jos et pääse paikalle, voit ilmoittautua sähköpostilistalle! Ota yhteyttä allekirjoittaneeseen, sähköposti hannu*numminenhannu.fi. Sähköpostitse saat tietoa tulevista tapahtumista, pääset mukaan käytäviin keskusteluihin ja voit tietenkin myös tehdä kysymyksiä.

Vehmaan Sukututkimuskerhon suljettu ryhmä on Facebookissa, https://www.facebook.com/groups/421778287946909/ (edellyttää siis rekisteröitymistä Facebookiin).