PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Onko MyHeritage kokemuksia


AnnHe
09.10.18, 13:41
Tervehdys.
Onko kellään kokemuksia MyHeritage Premium plussasta. En ole rakentamassa puuta vaan etsimässä sukua Suomesta ja luovutetun alueen seurakunnista läh. Jaakkima. Oletteko saaneet tiedot ilman että pyydetään lisämaksua. Complete vaikuttaa turhan tyyriiltä tarpeeseeni.
Terveisin AnnHe

Pekka Sukeva
09.10.18, 17:02
En ole saanut sieltä ilmaiseksi juuri mitään. Suomessa on hyvät digitoidut kirkonkirjasivustot 1900-luvun alkupuolelle ja luovutetun alueen Karjala-tietokanta, jossa tietoa 1950-luvulle (kuolleet)

eeva häkkinen
09.10.18, 22:07
Oletko FaceBookissa? Keskustelu on paljolta livennyt sinne ja siellä saa uskomatonta apua eri ryhmien jäseniltä, esim. Finnish Genealogy ja Siirtolaiset - Finnish Emigrants, ja ihan ilmaiseksi. Lisäksi on tämän forumin sisarfoorumi Finlander Forum ja SSHY-FFHA, joka ylläpitää vapaaehtoisten kuvaamaa digitaalista tietokantaa Suomen arkistoista täällä:
http://www.sukuhistoria.fi/sshy/index.htm
Joku osaa varmaan kertoa karjalaista ryhmistä. Itse kokeilisin näitä ennen kuin kaupallisia amerikkalaistietokantoja. Paljon muita tietolähteitä löytyy, kunhan kerrot mitä tai ketä olet etsimässä.

JHissa
10.10.18, 10:18
Kannattaa myös kokeilla Siirtokarjalaisten tie osoitehakemistoa
http://web.genealogia.fi/asp/siirtokarjalaiset1.asp
Huomaa, että julkaisun tiedot ovat vuodelta 1970 ja ovat todennäköisesti muuttuneet.
Toinen ehkä käyttökelpoinen haku on Kutsunnoista esteettä poisjääneitä asevelvollisia
http://web.genealogia.fi/asp/ael_haku1.asp?lang=fi

AnnHe
14.10.18, 21:57
Hei kaikille,
Kiitos kommenteistanne, sain paljon arvokasta tietoa. Olen kyllä SSHY:n jäsen ja käytän Hiskin hakua ja Kansallisarkiston digitoituja tiedostoja. Vapaaehtoiset digitoijat tekevät arvokasta työtä mutta digitointi etenee kuitenkin hitaasti. Siksi olen yrittänyt löytää uusia tapoja etsiä tietoa mutta tässä vaiheessa taidan unohtaa MyHeritagen.
Terveisin
AnnHe