PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Juha Vuorelasta Seuran uusi jäsenneuvoja


Tiedottaja
28.08.18, 08:59
Seuran uutena jäsenneuvojana aloittaa syyskuussa Juha Vuorela nykyisen toimistosihteeri Maaria Haartmanin siirtyessä opiskelualansa tutkimusprojektiin. Juha Vuorela on jo tuttu monille sukututkijoille ja on ollut Seuran toiminnassa mukana monissa vapaaehtoistehtävissä vuodesta 2007 lähtien. Hän on toiminut mm. Suku Forumin ja Facebook-yhteisön moderaattorina sekä sukututkimus-kouluttajana. Hänen käsialaansa ovat myös Seuran YouTube-kanavan opastusvideot. Vuorela on myös Seuran hallituksen jäsen.

Uuden jäsenneuvojan myötä myös Seuran asiakaspalveluajat muuttuvat. Ne ovat 3.9.2018 lähtien: tiistaisin klo 9.00-15.00 ja torstaisin klo 12.00-16.00. Asiakaspalvelu palvelee puhelimitse numerossa 050 3733 715 ja sähköpostitse osoitteessa seura(a)genealogia.fi. Jäsenneuvojan puoleen voi kääntyä samoissa asioissa kuin toimistosihteerin eli mm. jäsenyyteen, osoitteenmuutoksiin, Seuran palveluihin ja koulutuksiin liittyvissä asioissa.

Seura haluaa toivottaa Juhalle onnea uuteen pestiin ja Maarialle onnea ja menestystä uusille urillle!