PDA

Arkistonäkymässä ei tällä hetkellä lainaus erotu varsinaisesta viestistä. Suosittelemme että vilkaisette ns. täydellistä versiota: : Blankett, Heinrich Otto 1868-1959


Pirjo Mäkinen
05.06.18, 19:18
Etsin elämäkertatietoja Heinrichista. Tiedän, että hän on ollut SFV-yhdistyksessä ja sukulaiset ainakin Helsingin saksalaisessa srk:ssa. Muita tietoja ei oikein löydy kuin osoitteet. Hänen vanhempansa ja sisaruksensa olen kuitenkin löytänyt (ja hautatiedot)

Mutta minkä alan kauppias hän oli? Missä kauppa sijaitsi?
Eräs edesmennyt sukulaiseni oli hänen palveluksessaan jossain vaiheessa.


Olen hiukan epävarma, uskaltaako näin nuoria tietoja edes kysellä.
Pirjo Mäkinen

aaaalto
05.06.18, 19:54
Aikakauslehdistä (https://digi.kansalliskirjasto.fi/aikakausi/search?query=%22Heinrich%20Blankett%22~3&requireAllKeywords=true&fuzzy=false&hasIllustrations=false&orderBy=DATE&pages=&formats=JOURNAL&searchBindings=false&resultMode=TEXT&page=1)ja sanomalehdistä (https://digi.kansalliskirjasto.fi/sanomalehti/search?query=%22Heinrich%20Blankett%22~3&requireAllKeywords=true&fuzzy=false&hasIllustrations=false&orderBy=DATE&pages=&formats=NEWSPAPER&searchBindings=false&resultMode=TEXT&page=3)löytyy kaikenlaista vuoteen 1929. Myöhempiä voi etsiä Kansalliskirjaston toimipisteistä ja Helsingin Sanomien aikakoneesta (https://www.hs.fi/aikakone/).


Arno